O nama

Restoran Ribnjak, nalazi se na levoj obali Dunava uzvodno od Pančevačkog mosta. Smešten je na dva broda (šlepa) tik uz dunavsku obalu. Gostima je na raspolaganju parking za vozila i mogućnost pristajanja za čamce i jahte do 25m sa Dunava. 

Kada predjete Pančevački most, skrenete za Zrenjaninski put i vozite ispod nadvožnjaka. Na prvom semaforu skrećete levo (ulica Branka Momirova) i vozite pravo do skretanja levo za nasip. Pređete preko nasipa i put vas vodi na Dunav. Nastavite istim putem (oko 400m) do table Restoran RIBNJAK.

DOBRODOŠLI!!!

U ribljem Restoranu RIBNJAK na meniju su sve vrste rečne ribe i razne vrste ribljih specijaliteta, žablji bataci, lignje, kuvana jela, riblje meze, riblja čorba, riblja mućkalica i paprikaš, žablji bataci, divljač po najavi. Organizujemo proslave, mogućnost telefonske porudžbine i dostave.

Osim jela koji su na meniju Restorana RIBNJAK, moguće su i sve vrste dogovora. Sedenje na otvorenom (natkrivenom) brodu Restorana RIBNJAK moguće je sa prvim lepim danima početkom proleća. U vreme letnje žege povetarac sa Dunava i hladovina, omogućavaju potpuno opuštanje i prijatan boravak. Za goste koji u restoran stižu sa Dunava obezbeđeno je bezbedno pristajanje za čamce i veće brodove (do 25m dužine). Tokom letnjih meseci u Restoranu RIBNJAK je petkom i subotom organizovana živa muzika, a moguće je da se u dogovoru sa gostima koji zakazuju slavlja obezbedi muzika i drugim danima. Brod prima do 150 gostiju. 

POSEBNE USLUGE
Može se poručiti sve što je na meniju Restorana RIBNJAK ili prema Vašim željama.

Krstarenje brodom
U ovu ponudu je po želji uključena i priprema jela sa menija Restorana RIBNJAK ili prema Vašim željama.

Iznajmljivanje čamaca
U ponudi se nalaze:
- Čamac za osam osoba
- Čamac Dunavac za četiri osobe

Spuštanje i izvlačenje čamaca
Prilaz Dunavu je prilagođen spuštanju i izvlačenju čamaca.
Za goste Restorana RIBNJAK ove usluge su besplatne.

Rezervacije se vrše telefonom.

General Manager
Ljubiša Lukić, Sonja Sofronijev